Lite om mig!

Hej!

Mitt namn är Marin Demir och jag är diplomerad kroppsvaxare med erfarenhet från början på 1990. Idén om en vaxstudio som enbart koncentrerar sig på vaxning var för mig en självklarhet! För att bli bäst på något krävs engagemang, kunskap och fokusering. Jag engagerar mig i att utbilda mig i bästa mån, tar reda på kunskap för att utföra en så bra vaxning som möjligt anpassad för just Dig.
Och min fokus är enbart på det jag gör alltså Vaxningen. MD Vaxning AB är en av de få vaxstudior som erbjuder Intim vaxning - Brasiliansk eller Hollywood vaxning.

Som diplomerad kroppsvaxare utför jag även vaxning på alla delar av kroppen om man så önskar, Brasiliansk /ben /armar/ bikini m.m. Eftersom jag använder naturvax från godkända leverantörer känner mig säker på att du får rätt behandling. Mitt mål är att du ska känna dig trygg när du kommer till mig och att rädslan av att en vaxning är smärtsam ska försvinna. Att du ska gå från en behandling nöjd och känna dig fin. Att du ska känna dig bekväm när du kommer till mig står högst på min lista. Jag respekterar din utsatta situation och jag gör allt för att du ska känna dig lugn och bekväm. Behandlingar som utförs hos mig är alltid diskreta och pratas aldrig med näst kommande kund.

För att bli bäst krävs OMSORG av kundens behov. Jag brukar säga att när man vaxar är det som att ha med Konst att göra, det är för mig en konst att vaxa kroppen, att se resultatet och glädjen i min kunds ansikte betyder mest för mig och det i sin tur leder till mer engagemang till att jag fortsätter!

Du är alltid välkommen att fråga mig om olika behandlingar som jag utför! Välkommen till en känsla av en hår fri kropp utan dyra permanenta behandlingar och om du skulle ångra dig så växer håret ut igen, förhoppningsvis i finare fas. Jag vill rikta ett stort tack till alla som väljer att komma till mig så att jag kan utföra min "konst" på er!

Välkommen att boka tid för en härlig kroppsvaxning!

Marin Demir Diplomerad kroppsvaxare